fbpx

 Az ipari szőnyegtisztító gép, ami teljesen lefedi a vásárlói igényeket

 

A Smart Care Trio ipari szőnyegtisztító gép egyedülálló a piacon és több méretben elérhető. Egy olyan rendszer része, ami kombinálja a sikerhez szükséges rendkívüli produktivitást, valamint az ehhez nélkülözhetetlen tisztítószereket és eszközöket.

A csúcskategóriás Smart Care® Trio gépek és CRYSTAL® tisztítószerek az összes szőnyegtisztítási igénynek és költségkeretének megfelelnek. A lendületes és gazdaságos 3 kefével ellátott 15 hüvelykes (38 cm) Smart Care® Trio és a nagy hatékonyságú, 20 hüvelykes (51 cm) Smart Care® készülék segít a különböző munkaterületek gyors és makulátlan tisztításában.

A készülékeket kifejezetten karbantartásra és mélytisztításra tervezték. Egy személy által is működtethető, így kevesebb munkaórát igényel a szőnyeges területek speciális karbantartása. Mivel számos innovatív termékkel együtt használható, így univerzális használatot tesz lehetővé az összes folttípusra vonatkozóan.

Víztakarékosság egy ipari szőnyegtisztító gép segítségével?

Nézzünk szembe a tényekkel. A víz megőrzése új kihívásokat vet fel a szőnyegtisztításban és a legtöbb létesítmény továbbra is a melegvizes extrakciós rendszereket használja, ami magas vízfelhasználást eredményez.

A Spot Cleanic erre biztosít megoldást a Smart Care Rendszer által

Az alacson nedvességtartalmú kristálykapszulás szőnyegtisztító rendszerrel nem csak pénzt és időt takarít meg, hanem a létesítmény vízfogyasztását is nagy mértékben csökkentheti a módszer használatával.

ipari szőnyegtisztító gép vízmegtakarítás

A kevesebb néha több

 

A Smart Care Trio és a speciális tisztítószerek használatával ugyanolyan eredmény érhető el, mint a melegvizes extrakcióval, akár 11-szer kevesebb vizet fogyasztva.

ipari szőnyegtisztító gép vízmegtakarítás 2

Kérdései vannak vagy szeretne több információt megtudni a Smart Care Trio®-ról?

Esetleg szeretné saját maga megtapasztalni a makulátlan eredményt egy bemutató alkalmával az Ön által javasolt helyszínen, vagy a mi saját Spot Akadémiánkon?

Kérjen saját helyszíni bemutatót, hogy meggyőződjön a kristálykapszulás-technológia hatékonyságáról!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!