fbpx

Szőnyeg folttisztító eszközök és kiegészítők az egyszerű, gyors és hatékony munkavégzéshez

A Spot Cleanic különféle szőnyeg foltisztító készletet és eszközt kínál a tisztítási igények kielégítésére. A könnyű használat elősegíti a gyors reakciót a foltok kezelésénél és megszüntethetjük azokat mielőtt állandóvá válhatnak. Egyes készletek az egyszerű szőnyegtisztítási utasításokat is tartalmazzák, ugyanakkor elektronikusan is elérhetőek weboldalunkon a támogatás fül alatt.

Kínálatunkban több megoldás közül is választhat attól függetlenül, hogy egyszerre több foltot szeretne eltávolítani egy helyiségen belül, vagy a csak napi porszívózás alkalmával elvétve egyet-egyet.

A szőnyegek élettartamát általában az határozza meg, hogy milyen gyorsan romlik vizuálisan az állapota. Általánosságban a rossz külső megjelenés legfeljebb öt évre korlátozza a szőnyeg élettartamát. A szőnyeg folttisztító szerek és eszközök segítségével fenntarthatja annak  állapotát az éves helyreállító tisztítások között, ami hosszú távon költségmegtakarítást eredményez a létesítmények számára. A Smart Care Rendszerrel tisztított szőnyegek vizuálisan akár 21-szer tisztábbak, mint önmagában sima porszívózás esetén. Az alacsony nedvességtartalmú kristálykapszulás-technológia révén megnövekedett termelékenység és a gyors száradási idő további előnyt nyújthat, mindössze 20 perc alatt megszárad.

Ön hiszem, ha látom típus? Higgyen a szemének!

Amennyiben szeretne személyesen is meggyőződni a folteltávolító csomag hatékonyságáról, akkor kérjen saját helyszíni bemutatót. A bemutató során megtapasztalhatja, hogy milyen egyszerűen és gyorsan lehet megszüntetni a különböző foltokat.

Keressen fel minket, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!