fbpx

Ipari szőnyetisztító szer kínálatunk minden igénynek megfelel

 

A Spot Cleanic úttörő szerepet játszik Magyarországon az alacsony nedvességtartalmú kristálykapszulás szőnyegtisztítási technológia fejlesztésében. Az idejemúlt általánosan használt nagy zajjal járó, nem hatékony, drága rendszerek alternatívájaként a jelenleg elérhető legjobb szőnyegkarbantartási megoldás. A költséghatékony módszer terjedésével ma már itthon is elérhetővé vált a szabadalmaztatott CRYSTAL DRY® néven ismert egyedülálló ipari szőnyegtisztító szer.

A Spot Cleanic átfogó szőnyegkarbantartási programot biztosít a létesítmények leginkább igénybe vett felületeinek – a modulszőnyegek – megfelelő karbantartásához. Integrált négylépcsős karbantartási eljárásunk megakadályozza a ragacsos maradványok és a foltok felhalmozódását, megóvva a drága és gondosan megválasztott szőnyegek színét és megjelenését: Megelőző, Napi, Időszakos és Helyreállító mélytisztítás.

FONTOS: A CRYSTAL DRY® ipari szőnyegtisztító szer megkapta a Green Seal tanúsítványt, a WoolSafe jóváhagyást és a Carpet and Rug Institute is jóváhagyta.

A Spot Cleanic a szőnyegkarbantartás folyamatának minden lépéséhez külön ipari szőnyegtisztító szer csomaggal rendelkezik. A napi folteltávolítástól az időközi takarításon át a helyreállító mélytisztításig cégünk a legmegfelelőbb CRYSTAL® tisztítószereket kínálja az Ön számára. 

Szeretne többet megtudni a CRYSTAL® technológiáról és az általunk alkalmazott módszerről?

Amennyiben szeretné részletesebben megismerni vagy akár személyesen is megtapasztalni a módszer előnyeit, akkor kérjen saját helyszíni bemutatót. A bemutató során személyesen is meggyőződhet a CRYSTAL® technológia hatékonyságáról.

Keressen fel minket, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!