fbpx

A CRYSTAL® Szőnyegtisztító Technológia

 

A vezető szőnyeggyártók által jóváhagyott és ajánlott szőnyegkarbantartási módszer alapja az alacsony nedvességtartalom. A szőnyegtisztító technológia célja az egyenletes megjelenési szint fenntartása és a szőnyegek életciklusának meghosszabbítása. A Smart Care ® Rendszerünk használata lehetővé teszi a létesítmények számára, hogy növeljék a tisztítási gyakoriságot és minden tisztítási ciklusban a gyárilag javasolt alacsony nedvességtartalmú szőnyegrost-emelést alkalmazzák.

Az technológia alkalmazása kiküszöböli az olyan általános problémákat, amiket a ragacsos szennyeződések, a kellemetlen szagok és a visszatérő foltok okoznak. A fenntartható CRYSTAL® szőnyegtiszitó technológia biztonságos és hatékony. Alkalmazásakor károsanyag-kibocsátás nincs és a használt termékek nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat. 

Mivel a szőnyegszálak tisztábbnak tűnnek, mielőtt a porszívóval történő eltávolítás megtörténne, az emberek gyakran kérdezik tőlünk: „Hová tűnt a szennyeződés?”

Erre a kérdésre rendszerint a  CRYSTAL DRY® tisztítószer és az általa kapszulába zárt szennyeződés gyémánttal való összehasonlításával válaszolunk. A gyémántoknak mindig vannak apróbb hibái a beágyazott idegen részecskék miatt, viszont ezeket a hibákat csak nagyon közeli nagyítás mellett lehet megfigyelni. Hasonlóképpen, a CRYSTAL DRY® tisztítószer az idegen szennyeződést kapszulába zárja egy tiszta polimerben, melynek köszönhetően a szőnyeg tökéletesen néz ki szabad szemmel, sőt, akár kis nagyítás mellett is. A szennyeződés ott van, de csak a tökéletesen tiszta szőnyeg látható. A szennyeződést a kristályosodást követően porszívóval könnyen eltávolíthatjuk,  akár a napi takaritás részeként.

FONTOS: A CRYSTAL DRY® tisztítószer megkapta a Green Seal tanúsítványt, a WoolSafe jóváhagyást és a Carpet and Rug Institute is jóváhagyta.

Mi az a kristálykapszulás szőnyegtisztító technológia?

 

A kristálykapszulás szőnyegtisztítás egy átfogó szőnyegkarbantartási terv része, amely a gyakori porszívózást és az éves mélytisztítást ötvözi.

Az eljárás az egyedülálló kristályosító polimereket és a hatékony oldószer összetevőket kombinálja, ezáltal emulgálja a száraz és olajos beivódott szennyeződéseket. Miután a kémiai anyagok megkötnek és szilárd, kristályos szerkezetben megszáradnak (maximum 30 perc alatt), könnyen eltávolíthatóak lesznek a szőnyeg rutinszerű felporszívózásával. Ez meggátolja az újraszennyeződést, és meghosszabbítja a vizes tisztítások közötti időt.

Ez a fajta szőnyegtisztítás azért is előnyös, mert a tisztának látszódó szőnyeg valójában tartalmazhat bizonyos mennyiségű szennyeződést. Ha a módszert csak „szükség szerint” alkalmazza, vagy csak akkor, ha a szőnyeg piszkosnak tűnik, akkor lehetővé teszi, hogy a láthatatlan szennyeződések a szőnyegben maradjanak. Ezáltal nem okozunk hosszútávú károsodást a szőnyeg felületén okozzanak, amikor a gyalogos forgalom a szőnyegrostokba préseli őket. A Smart Care® kristálykapszulás szőnyegtisztító rendszerének használata az ütemezett karbantartási program részeként meghosszabbíthatja a szőnyeg élettartamát (+ 3-5 év) és csökkentheti a helyreállítási ciklusok közötti időt. A módszer rendszeres használata eredményeként a mérhetően tisztább szőnyegek friss állapotban tartják a beltéri környezetet és fenntartják a szőnyegek megjelenését.

szőnyegtisztító technológia grafikon

Szeretne többet megtudni a CRYSTAL® technológiáról és az általunk alkalmazott módszerről?

Amennyiben szeretné részletesebben megismerni vagy akár személyesen is megtapasztalni a módszer előnyeit, akkor kérjen saját helyszíni bemutatót. A bemutató során személyesen is meggyőződhet a CRYSTAL® technológia hatékonyságáról.

Keressen fel minket, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!