fbpx

Tréningek, Bemutatók, Szaktanácsadás – Ez a Folt Akadémia

A szőnyegkarbantartási és tisztítási szolgáltatásainkon felül törekszünk arra, hogy sokkal többet tudjunk nyújtani ügyfeleink számára. Jelentős figyelmet fordítunk a szakmai tudás megosztására, így ügyfeleink, valamint a gyártó cégek is el tudják sajátítani továbbképzéseink alkalmával az átfogó karbantartás részleteit. Az oktatást kifejezetten egy erre a célra kiépített képzési központban végezzük, ahol lehetőségünk nyílik különböző szőnyegtípusok segítségével elsajátítani a a szakma rejtelmeit és megismerkedni a Smart Care® Rendszer előnyeivel. A tréningek alkalmával olyan speciális területeket érintünk, mint a szállodai szőnyegkarbantartás és az irodaszőnyeg foltisztítás. Megérthetjük a szőnyegeken történő napi, időközi és az alkalmi mélytisztítások közti különbségeket és az ehhez szükséges eszközök és tisztítószerek használatát és kezelését is. 

Irodaszőnyeg folttisztítás a Folt Akadémián
Irodaszőnyeg folttisztítás tréning központ

Szálloda- és Irodaszőnyeg folttisztítás – A foltok eltávolításának demonstrációja

 

A Folt Akadémián más-más szőnyeggyártók termékein mutatjuk be a speciális karbantartás és az irodaszőnyeg folttisztítás folyamatát. A résztvevőkkel együtt teszteljük a bizonyos foltok szőnyegre gyakorolt hatását. Megtanuljuk azt is, hogy hogyan lehet a leghatásosabb módon kezelni ezeket a szennyeződéseket. Az itt alkalmazott technikák között kitérünk a Smart Care® Trio, a külön motoros kefével ellátott ipari porszívó és az általunk kifejlesztett tisztítószerek használatára is.

Kísérletezés az általunk használt burkolaton?

 

Mindez természetesen lehetséges, mivel a Folt Akadémián nem csak szőnyegekkel találkozhatunk. Lehetőség van linóleumon, szőtt vinilen és kőburkolaton is teszteléseket végezni. Szinte az összes burkolat karbantartási módszere elvégezhető a padlón, a Folt Akadémiát a Spot Cleanic új termékek tesztelésére és találkozók helyszíneként is használja.

Szeretne többet megtudni az általunk alkalmazott módszerekről, de egyszerűbb lenne egy direkt erre a célra kialakított képzési központban?

Amennyiben szeretné vagy csapatostul szeretnék részletesebben megismerni vagy akár személyesen is megtapasztalni a módszer előnyeit, akkor kérjen időpontot a direkt erre a célra kialakított képzési központban. A bemutató során személyesen is meggyőződhet a technológia hatékonyságáról.

Keressen fel minket, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!