fbpx

Költséghatékony szőnyegtisztítás: Közel 2 millió forint megtakarítás 180 m2-en

 

Múlt héten megbízást kaptunk a mogyoródi Alu-Redőny Kft.  irodáinak szőnyegtisztítására. A cég már 1995 óta gyárt és forgalmaz prémium minőségű árnyékolástechnikai termékeket. A gyártás helyszínéül szolgáló csarnok és az irodahelyiségek közvetlenül egymás mellett helyezkednek el, így  nagyon intenzív a létesítményen belüli szennyeződések irodába való bejutása. Mivel a fenntarthatóság fontos szerepet tölt be a vállalat életében, ezért a teljes szőnyegcsere alternatívájaként a költséghatékony szőnyegtisztítás mellett döntöttek.

A megoldást az jelentette, hogy csapatunk egy olyan innovatív szőnyegkarbantartó eljárást alkalmazott, melynek lényege a minimális vízfelhasználás. Az alacsony nedvességtartalmú kristálykapszulás technológia környezettudatos és lehetővé teszi a szőnyegek későbbi újrahasznosítását.

 

2 millió forint megtakarítás ügyféloldalon – Ez hogyan lehetséges?

 

Az átadott irodaterek bejáratánál a szőnyeg szinte teljesen  elszíneződött. A beázástól a kávéfoltokig, valamint a kintről behordott általános szennyeződésekig rengeteg folttípus felfedezhető volt a területen.

Az eredetileg tervezett 180 m2-es irodaterület szőnyegcseréje megközelítőleg nettó 2.000.000 forintba került volna.

  • Új szőnyeg anyagköltség (hasonló minőségű modulszőnyeg m2 árral számolva) 180 x 9000= nettó 1.620.000 ft
  • A régi szőnyeg bontása 180 x 500= nettó 90.000 ft
  • Új szőnyeg fektetése 180 x 1750= nettó 315.000 ft

*Ebben nincs benne a kiszállási díj, szállítási költség, aljzatkiegyenlítés, a hulladékelszállítás és a sok-sok kellemetlen idő, ami a munkálatokkal jár!

A Smart Care Rendszer segítségével pár óra alatt megtisztítottuk a felületet és helyreállítottuk a szőnyeg megjelenését.

 

költséghatékony szőnyegtisztítás beázásköltséghatékony szőnyegtisztítás beázás eltüntetése

 

tárgyaló foltok szőnyegtisztításatárgyaló szőnyegtisztítása

 

 

Költséghatékony szőnyegtisztítás alkalmazása nagy forgalmú irodák bejáratánál

 

Az irodák bejáratánál lévő nagy forgalmú, intenzíven szennyezett szőnyeges területek tisztítása nem kell, hogy bonyolult folyamat legyen. A megfelelő eszközökkel és egyértelmű tervvel a létesítmények megakadályozhatják, hogy a foltok és szennyeződések befolyásolják a szőnyeg megjelenési állapotát. A Spot Cleanic  Rendszeres Szőnyeg Karbantartási Terve (RCMP) meghatározza a karbantartás teljes folyamatát bármilyen létesítmény szőnyegeinek megfelelő tisztítására.

 

Szőnyegtisztítás nagy forgalmú létesítmények területein

  1. Bejárati zóna
  2. Magas forgalmú terület
  3. Intenzív forgalmú terület
  4. Normál forgalmú terület

 

Szeretne többet megtudni az általunk alkalmazott módszerről?

A Spot Cleanic átfogó megközelítése egy költséghatékony szőnyeg-karbantartási programot biztosít. Integrált, négylépéses folyamatunk megakadályozza a ragadós maradványok és szennyeződések felhalmozódását, meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát és javítja a megjelenését.

Ha szeretné részletesebben megismerni vagy akár személyesen is megtapasztalni a módszer előnyeit, kérjen időpontot helyszíni bemutatóra! Keressen fel minket, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!