fbpx

A szőnyegtisztítás és -regenerálás után átadásra került a Népliget Center Irodaház 7. emeleti bérleménye.

 

A Grádiusz Kft. professzionális és gyors kivitelezése eredményeként a Népliget Center Irodaházban kiépített bérlői terület rövid időn belül a duplájára emelkedett. A bontás, villanyszerelés, festés, valamint az üvegfalak beépítése mellett nagy szerepett kapott a Spot Cleanic csapata is. A speciális szőnyegkarbantartás és szőnyegtisztítás szakértőjeként cégünk a fitout munkákat követő padlóburkolat heyreállitásának munkálatait végezte.

Az újratervezett belső terek kialakításánál figyelembe kellett venni bérlő költséghatékonyságra vonatkozó igényeit. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy az irodaterek és folyosók melegburkolatai maradtak a régiek. A kérdés az volt, hogy ezeket a nem megfelelően karbantartott, erősen szennyezett területeket miként lehet regenerálni!?

Erre kínált megoldást a Spot Cleanic által alkalmazott alacsony nedvességtartalmú kristálykapszulás szőnyegtisztítás, mely az ismert szőnyeggyártók által javasolt és álpadlóval ellátott területeken is bizonyít.

 

Szőnyegtisztítás

 

A módszer lényege, hogy a Smart Care® Trio gépekre támaszkodva mélyen a szőnyegrostokba és közéjük is bedolgoztuk a megfelelő tisztítószereket.

Az általunk használt szőnyegtitítási eljárás az egyes szőnyegszálakat több irányba dörzsölve megemeli és a szőnyegrostokat kinyitja, ezért a szennyeződések ezt követően könnyen eltávolíthatóvá válnak a rövid száradási idő elteltével. Erre a célra a legjobb megoldás egy külön motorral ellátott hengerkefés ipari porszívó. A  Crystal technológia a felületen már az első alkalommal lenyűgözi cégünk ügyfeleit. Nagyon látványos hatást kellt és eredménye friss, tiszta szőnyeget biztosít az iroda összes dolgójának.

Munkánk során a megrendelő figyelembe vette azt a tényt is, hogy a Smart Care® kristálykapszulás szőnyegtisztító rendszerének használata egy ütemezett szőnyegkarbantartási program részeként meghosszabbíthatja a szőnyeg élettartamát (+ 3-5 év) és csökkentheti a helyreállítási ciklusok közötti időt is. Az időszakos karbantartások és a rendszer alkalmazásával hosszútávon nagyon sok pénzt takarítanak meg ügyfeleink mindamellett, hogy a technológia környezettudatos és lehetővé teszi a szőnyeg újrahasznosítását.

 

Terület: 300 m2
Alkalmazott termékek: Crystal Dry Extra, Crystal Quick Restore, Smart Care Trio

 

SzőnyegtisztításSzőnyegtisztítás

 

A Smart Care® Rendszert nemcsak az időszakos karbantartásokhoz, hanem az olyan egyszeri, alkalmi nagytakarításokhoz is ajánljuk, mint például az irodafelújítások. Amennyiben szeretné részletesebben megismerni vagy akár személyesen is megtapasztalni a módszer előnyeit, akkor kérjen saját helyszíni bemutatót. A bemutató során személyesen is meggyőződhet a CRYSTAL® technológia hatékonyságáról.