fbpx

A szőnyegkarbantartó rendszer új lehetőséget biztosít a létesímények üzemeltetőinek

A magyarországi székhelyű szőnyegkarbantartással foglalkozó Spot Cleanic munkatársai több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az általuk alkalmazott innovatív szőnyegtisztító és szőnyegkarbantartó rendszer olyan területekre lett kifejlesztve, mint a kereskedelmi irodák, az egészségügyi létesítmények és a kormány által üzemeltetett épületek. A vállalat hamar rájött, hogy ahhoz, hogy kiemelkedő szerepet töltsön be a szőnyegkarbantartás piacán, a legjobb gépekre és tisztítószerekre lesz szüksége szakértelme kiegészítéséhez.

 

„A szőnyeggyártók 100 panaszból körülbelül 90-et a szőnyegkarbantartás nem megfelelő alkalmazásához kötnek és nem a szőnyeg felépítéséből és szerkezetéből eredő hibákból adódnak ezek” – mondta Tóth Tibor, a Spot Cleanic tulajdonosa. „Ezáltal a szőnyegkarbantartó rendszer minősége kulcsfontosságú.

 

 

Ez a szőnyegkarbantartó rendszer a megoldás a foltok ellen

A megfelelő szőnyegtisztító gépek, eszközök és kémiai készítmények használata biztosítja a makacs szennyeződések és foltok eltávolítását, amelyek negatívan befolyásolhatják a létesítmények hírnevét. Alkalmazásával csökkenthetik az ügyfélpanaszokat a szolgáltatóknál és a szőnyeggyártóknál egyaránt.

A Spot Cleanic szőnyegkarbantartó rendszert vásárolt a hollandiai Progenta cégtől, az alacsony nedvességtartalmú kristálykapszulás rendszerek európai piacvezetőjétől. Ma a vállalat csakis Smart Care® TRIO gépeket és CRYSTAL® tisztítószereket használ. Míg a Spot Cleanic időszakos szőnyegkarbantartást végez ügyfelei számára – általában évente 3-4 alkalommal, minden helyszínen -, a rendszereket naponta használják az ügyféloldalon is.

„Az ügyfeleknek nagyon tetszik a végeredmény, miután Smart Care® Rendszerrel megtisztítottuk a szőnyegüket” – tette hozzá Tóth Tibor. „Alkalmazottak értékelik azt is, hogy a berendezés könnyű és könnyen kezelhető.”

Mivel a Spot Cleanic hisz a rendszer hatékonyságában, a Smart Care® TRIO gépeket és a hozzájuk tartozó tisztítószereket, más hasonló gondolkodású szervezeteknek, valamint szállodáknak is értékesíti, amelyek érdekeltek a szőnyeg házon belüli kezelésében. A siker biztosítása érdekében a cég, a Folt Akadémián keresztül biztosítja a rendszer használatához és karbantartásához szükséges képzést.

Az innovatív szőnyegkarbantartó rendszer által elért eredmények

 

A Smart Care® TRIO szőnyegkarbantartó rendszer alkalmazásával a Spot Cleanic és ügyfelei számos előnyt realizálnak, többek között:

Vásárlói elégedettség

 

A Smart Care® TRIO a három forgókeféjével egyszerre emeli fel a szőnyegszálakat és dörzsöli az oldatot a szőnyeg belsejébe. Az ügyfelek hamar észreveszik, hogy a tisztítást követően friss és újszerű álapotokat teremtünk. Nagyra értékelik azt is, hogy a szőnyegkarbantartó rendszer nem használ nagy mennyiségű vizet vagy vegyszert. A kezelést követően a terület gyorsan megszárad, és az emberek gond nélkül járkálhatnak a felületén.

Üzleti növekedés

 

A rendszer használatával fokozni tudjuk a termelékenységet. Ez jó hasznot hozhat a szőnyegtisztításban, ha az ember ismeri a megközelítés helyes módját. A Smart Care® TRIO géppel a Spot Cleanic 200 négyzetmétert képes alaposan megtisztítani egy óra alatt, ami lényegesen gyorsabb, mint az eddig ismert jelenlegi tisztítási folyamatok.

A Spot Cleanic rengeteg ajánlást kap a szőnyeggyártóktól, és az esetek többségében megnyeri az üzletet azáltal, hogy bemutatja a Smart Care Rendszer működését.

Tibor megjegyzi azt is, hogy „a Renszerrel elért wow-effektus elképesztő. Az embereket azonnal meg tudjuk győzni a hatékonyságáról. ”

 

Munkavállalói jólét

 

A Spot Cleanic és ügyfelei magabiztosan, gyorsan és csendesen tisztíthatják a szőnyegeket a Smart Care® TRIO rendszerrel, miközben az épületben tevékenykedők ott tartózkodnak. E miatt az alkalmazottaktól nem kell megkövetelni az esti órákban  történő takarítást. Ez lehetővé teszi a személyzet számára, hogy  ezt az időt a családdal töltsék. Ezenkívül, a Spot Cleanic személyzete egyre változatosabbá válik. Férfiak és nők is egyaránt részt vesznek a takarításban, ezért ideális, hogy a gépek és használatuk is könnyű.

 

Fenntarthatósági hozzájárulások

 

A fenntarthatósági hozzájárulások egyre növekvő prioritást élveznek Európában, és a vállalatoknak kihívást jelent a körkörös gazdasági modell támogatása. A megfelelő szőnyegkarbantartó rendszer 3-5 évvel meghosszabbíthatja annak élettartamát. Továbbá, mivel a használt tisztítószerek nem hagynak maguk után maradványokat, a szőnyeg újra felhasználható lesz, miután elérte a létesítményben a hasznos élettartamát. Ha a gyártók visszaveszik ezeket újrahasznosítás céljából, felhasználhatják őket új szőnyegek gyártásához.

 

Egyszerűsített képzés

 

A Spot Cleanic munkatársai és partnerei értékelik, hogy a szőnyegkarbantartó rendszerhez szükséges képzés nem összetett.  Egy vonzó folyamat, ahol könnyű elsajátítani a gép kezelését, sőt szórakoztató is használata.

 

Fokozott termelékenység

 

 

„A szőnyegápolás különösen fontos, mert ha a padló piszkos, a látogatók valószínűleg ezt az általános tisztasággal társítják, és feltételezik, hogy a létesítmény nem higiénikus” – mondta Tibor. „Büszkén használjuk ezt a rendszert minden szőnyeggel rendelkező ügyfélnél.”

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését keresse a kizárólagos magyarországi értékesítéssel foglalkozó Spot Cleanic Kft-t, ahol a CRYSTAL® tisztítószerek széles skáláját találja. A Smart Care® TRIO gépekkel együttesen a leghatékonyabb szőnyegkarbantartási módszert kínálják a jelenlegi piacon. További információkért hívja a +36 30 629 29 52-es telefonszámot vagy látogasson el a www.spotcleanic.hu oldalra.