fbpx

Időszakos mélytisztítás – Budapest

 

A Spot Cleaic által alkalmazott időszakos mélytisztítás segített a BlackBelt budapesti irodájának szőnyegein. A legproblémásabb terület a konyha melletti rész volt, ami egybe van nyitva a közlekedő folyosóval. Természetes módon a két helyiséget elválasztó burkolatváltó mellett volt a legszennyezettebb a terület. A Kávéfoltoktól az ételmaradványokig, illetve az általános szennyeződésekig rengeteg folttípus felfedezhető volt a területen.

Először a makacsabb, sötét kávéfoltokat távolítottuk el a Spotting Tool és a speciális Crystal Spot Remover szőnyegtisztító segítségével egytől egyig. Ezt követően az alacsony nedvességtartalmú kristálykapszulás technológiát alkalmazva, a Smart Care Trio vette  át a főszerepet. Az innovatív ipari szőnyegtisztító gépnek köszönhetően munkaidőben is dolgozhattunk, mivel szag- és zajmentesen dolgozik miközben megszünteti a szennyeződéseket. A folyamatnak köszönhetően azonnal járhatóvá vált a felület, így még száradási idővel sem kellett kalkulálniuk az ott dolgozóknak. A végeredmény magáért beszél.

 

A munka megkezdése előtti szennyezett terület.

 

A szőnyegtisztítási folyamat közben jól elkülöníthető a kezelt és a hátralévő terület közti kontraszt.

 

időszakos mélytisztítás időszakos mélytisztítás kontraszt

Az  időszakos mélytisztítás eredménye: tiszta irodai szőnyeg és elégedett megrendelő.

 

 

Időszakos mélytisztítás estén javasolt a következőket figyelembe venni

Ezt a takarítási módszert csak évente javasolt elvégezni, kivéve azokat a különleges eseteket, mint az ideiglenes karbantartás rossz ütemezése, beázás vagy egyéb rendkívüli körülmények.

Csak tiszta vizet szabad használni, kivéve ha más típusú vegyi anyagok felhalmozódtak. Ebben az esetben javasoljuk a CRYSTAL® QUICK RESTORE ™  használatát előpermetként a  mélytisztítás előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében keverje össze az előpermet egy  Smart Care® TRIO készülék tartályában, hogy növelje a tisztítás hatékonyságát a szőnyegrostok megemelésével és kinyitásával.

 

Szeretne többet megtudni az általunk alkalmazott időszakos mélytisztítás módszeréről?

 

A Spot Cleanic átfogó megközelítése egy költséghatékony szőnyeg-karbantartási programot biztosít. Integrált, négylépéses folyamatunk megakadályozza a ragadós maradványok és szennyeződések felhalmozódását, meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát és javítja a megjelenését.

Amennyiben szeretné részletesebben megismerni vagy akár személyesen is megtapasztalni a módszer előnyeit, akkor kérjen saját helyszíni bemutatót. Keressen fel minket, és érdeklődjön a lehetőségekről a [email protected] email címen vagy a +36 30 629 2952 telefonszámon!